Dnes je 20.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 179 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Erotika

Dopredu
Uterák
Starsi Zid sa ozenil s mladou damou a velmi sa mali radi. Avsak nezavisle od toho, ako sa stary pan snazil, jeho manzelka nikdy nedosiahla orgazmus. A kedze zidovska manzelka ma narok na sexualne uspokojenie, obratili sa o radu k rabinovi. Rabin vypocul si ich otazku, pohladil bradu a navrhol:
"Najmite svarneho mladika. A ked sa budete milovat, nech mladik nad vami mava uterakom. To pomoze vasej manzelke fantazirovat a urcite dosiahne orgazmus."
Tak sa vratili domov, ze si vyskusaju rabinovu radu. Najali pekneho mladika a povedali mu, nech mava nad nimi uterakom, ked sa budu milovat. Ale to vobec nepomohlo a manzelka nebola uspokojena. Zniceni, sa vratili k rabinovi.
"Dobre," povedal ten manzelovi, " tak to vyskusajte opacne. Nech mladik sa miluje s vasou zenou a vy mavajte uterakom nad nimi."
Zase sa vratili domov a nasledovali rabinovu radu. Mladik si lahol do postele s manzelkou a stary pan zacal mavat uterakom. Mladik s vervou sa pustil do prace a coskoro manzelka dosiahla obrovsky orgazmus. Manzel sa usmial, vitazoslavne sa pozrel na mladika a hovori:
"Vidis, TAK SA MA MAVAT UTERAKOM!"
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Vtipné obrázky

9190x

21419x

13677x

Vtipné videá