Dnes je 28.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 57 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čo život dal

Dopredu
Žiarovka
Hlavnym hrdinom je ziarovka 60W, tentokrat nepretaktovana. Dopredu upozornujem, ze neberiem na seba zodpovednost za akekolvek poskodenie vasho zdravia nasledkom precitania tohoto textu. Stalo sa to jednemu studentovi chemicko-technologickej fakulty. Na pravidelnej oslave urobenej skusky jeden z pritomnych medikov hovoril, ze ludska sanka (sanice) ma zaujimavu konstrukciu. Keby ste si napriklad vlozili do ust obycajnu 60W ziarovku, uz sa bude dat vybrat len tazko, prakticky vobec nie. Vsetci sa zasmiali dobremu vtipu a pilo sa dalej.
Ale ked uz bolo vsetko vypite a rozisli sa domov, spominany student si pri vyprazdnovani v onej miestnosti na to spomenul: "To nie je mozne! Ked sa da vlozit, musi sa dat aj vybrat!!! Ved to nemoze zavisiet od smeru: jednym ide a druhym by nesla?" Vyskocil na misu a vysroboval si vzorku na otestovanie...
Spociatku sa mu ziarovku nedarilo zasunut, bola velka, potvora. Po chvili usilia vsak pekne vklzla a dokonale vyplnila ustnu dutinu. Lenze nazad to skutocne nechcelo ist! "Co teraz so mnou bude?" snazil sa zufalo vytiahnut ziarovku.
Po hodine sa vratil spolubyvajuci a vidi divny obraz: Sused sedi na posteli, oci zaslzene a z huby mu nieco trci, skoro ako zavit na ziarovke. Pyta sa: "Co sa deje?", ale odpovedou mu je len huhnanie. Po kratkej konverzacii posunkovou recou postihnuty zobral ceruzku a objasnil svoju situaciu. Viac hlav - viac rozumu. Rozbitie ziarovky vylucili, crepiny v ustach by mohli byt zivotu nebezpecne.
Zhodli sa na tom, ze najrozumnejsie bude ist s tym na chirurgiu. Bol sice neskory vecer, ale mestska doprava bola este stale dost preplnena. Chvilami si nas pacient zakryval usta, inokedy hadzal rozpacite pohlady na tych, co si vsimli z ust vycuhujuci zavit. "No a co, to ste este nevideli ziarovku?"
Nez sa dostali do nemocnice, dva razy prestupovali. Sluzbukonajuci na pohotovosti obzeral zavit s pohladom este nechapavejsim, nez pasazieri z elektricky a pocuval vysvetlenie suseda. Dost dlho to trvalo, kym mu doslo, ze to chlapci myslia smrtelne vazne. Bol to nejaky cerstvy absolvent a netrufal si, tak zavolal na pomoc kolegu, co mal sluzbu v lozkovej casti. Ten bol ocividne skuseny chirurg. Hovoril, ze sice este v svojej praxi takyto pripad nezazil, ale sanku naprava bezne, len to asi nebude celkom bez bolesti. Nestastnik suhlasne prikyvol, tak ten borec pritlacil nejake miesta na jeho hlave, vysadil sanku z pantov, vybral neporusenu ziarovku a zacvakol sanku nazad. Aby poskodene vazivo mohlo zrast, zafixovali mu sanku obvazom. To uz bolo dost hodin a na mestsku dopravu by museli dlho cakat, tak sa od radosti nad vyriesenym problemom rozhodli seknut frajerov a objednali si taxika. Sofer bol nejaky zhovorcivy a vidiac obviazanu hlavu sa pyta: "A co sa ty, mladence, stalo?" Tak mu teda rozpovedali svoju pr hodu. Taxikar obzeral dotycnu este zaslintanu ziarovku: "To neny mozne, ket ide donuter, musi jit aj ven!"
Nestihli ani mrknut a uz bola tam! Zapichol to na chodnik a po niekolkych minutach marnych pokusov zacal nasich studakov ukecavat, aby ho zaviedli k tomu machrovi na celuste. Nakoniec sa dohodli, ze ich najprv hodi na internat a oni mu cestu vysvetlia. Ziarovku si vraj ma nechat na pamiatku. Tak sa aj stalo. A mozete si predstavit, ako sa ten chirurg tvaril, ked zistil, ze ludia so ziarovkou v hube sa k nemu valia jeden za druhym...
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

xxx: prepisane z jedneho pekneho stareho filmu