Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 262 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čo život dal

Dopredu
Život na internáte
Stalo sa to v osemdesiatych rokoch na nasom koedukovanom internáte. Bývali sme na izbe traja. Bol neskorý večer. Vsetko sme dorobili, vsetko dodebatovali, vsetko dojedli a dofajčili... tak sme sa pobrali spat. Vsade tma, vsetci lezia, nezaspávajú... Oči si pomaly privykajú rozoznávat veci v tme. Zrazu sa otvorili dvere.
Z osvetlenej chodby vchádza dievčina, ako do svojej izby. Je jasné, ze si pomýlila dvere a mozno aj poschodie. Vojde po tichu, nezazne svetlo a začne sa opatrne vyzliekat - aby nezobudila spiace kamarátky. Zatajili sme dych a doslova zrástli s postelami. Kazdému sa hlavou honila iba jedna myslienka: "Ku komu? Kto bude ten stastlivec?" Dievčina ukončila vyzliekanie (vtedy nastal ten hlavný moment príbehu), slastne sa uprostred izby pretiahla a po tichu no zrozumitelne hovorí:
- Ach, dievčatá, keby ste vedeli ako sa mi chce šukať!
To nás zlomilo do divokého rehotu. Dievčina, skoro porodila a zbesilo vybehla na chodbu. Ako sa vrátila po svoje saty sme uz pre slzy nevideli.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre