Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 115 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čo život dal

Dopredu
Vraždiace keksy
PRE POKUS O VRAZDU SA PATRA PO VRAZDIACICH KEKSOCH
(skutocny titulok clanku z tlace)
23-rocna Linda Burnett zo San Diega sa vybrala do blizkeho supermarketu na nakupy. Mnoho ludi ju videlo sediet v aute so zatvorenymi oknami a s oboma rukami za hlavou. Jeden zo zákazníkov supermarketu si to vsimol a priblizil sa k autu. Vsimol si, ze Linda otvorila oci a celkovo vyzerala zvlastne. Spytal sa jej, ci je v poriadku a ona mu odpovedala, ze jej niekto strelil do zátylku a ze tam uz hodinu sedi a rukami si pridrziava mozgovu hmotu.
Dotycny zavolal lekara, ktory musel rozbit okno, aby mohol otvorit dvere auta, pretoze Linda odmietala snat ruky z hlavy. Ked sa konecne dostali dnu, Linda mala vzadu na hlave nalepenu gucu makkej hmoty. V tom teple jej totiz v aute s obrovskym rachotom vybuchol sacok s keksami, ktoreho obsah jej zasiahol zatylok. Ked rukou skusala, co sa stalo, citila len nieco makke a myslela si, ze je to jej mozog. Najprv odpadla, ale hned sa prebrala a snazila sa udrzat si pokope mozog vyse hodiny, kym jej niekto prisiel na pomoc.
Ano, ano, Linda je blondinka...
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre