Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 81 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čierny humor

Dopredu
Nahlúpejšie príčiny smrti
Prvym tohtorocnym kandidatom je muz, ktory sa pokusil svojej byvalej zenskej rozbit celne sklo na aute brokovnicou (Doomista !) , no puska nanestastie vystrelila v neocakavanom momente a zanechala v muzovej "brusnej oblasti" dieru...
Druhym nominovanym James Burns zo statu Michigan (USA) , ktory zahynul pri oprave svojho vozidla , ktore policia oznacila ako "Nakladiak farmarskehotypu (?)" . James poziadal svojho priatela , aby soferoval vozidlo na dialnici , zatial co on visel pod napravou a pokusal sa zistit , co mu to v aute hrkoce. Jeho saty sa vsak niekde zachytili a jeho priatel ho uz iba nasiel "namotaneho na pohonnom hriadeli".
Nominacia numero 3 patri istemu Charlesovi B. , ktory sa v decembri vo svojom domove v Severnej Karoline zobudil na zvuk telefonu, drnciaceho vedla postele. Rozospaty Ken sa naciahol za telefonom a zomrel na nasledky vystrelu z pistole Smith&Wesson raze 38 mm, ktoru si prilozil omylom k uchu miesto sluchadla .
Obetou svojej horlivosti sa stal 39-rocny pravnik Garry H. z Toronta,ktory sa v budove Toronto Dominion Bank Tower pokusal skupine studentov prav demonstrovat pevnost okien. Jeho plece vsak prerazilo okennu tabulu a pravnik skoncil na dvore banky o 24 poschodi nizsie. Podla policie Garry predtym demonstroval pevnost okien uplne bez nasledkov.
Pricinou smrti piateho nominovaneho bola zla strava a ziadna ventilacia v miestnosti. (uz asi tusite, o co ide, co ? :-)) Muz sa pravdepodobne zadusil vlastnymi bioplynmi , kedze pitva dokazala v jeho traviacom systeme velke mnozstvo otravneho metanu. Dotycny podla vsetkeho zaspal v posteli po konzumacii fazule a kapusty a zabudol otvorit okna ...
Michael A.G. cakal niekolko rokov na svoju popravu v elektrickom kresle vo vaznici v Juznej Karoline. Trest smrti mu nakoniec zmiernili na dozivotne vazenie. Neskor, sediac na kovovej doske toalety, sa pokusal naladit svoj prenosny televizor. Nanestastie sa dotkol neizolovaneho vodica, elektricky okruh sa uzavrel a Michael sa stal posmrtne siestym nominovanym. Ani nepotreboval elektricke kreslo. :-)
Velmi nepekny koniec si pripravil 19-rocny Gregory D.P. , ktory v rodicovskom dome vo vidieckom Dunkirku v state Indiana prezeral za pomoci cigaretoveho zapalovaca hlaven predovky, s ktorou nebol spokojny Gregory zrejme nedomyslel pritmonost pusneho prachu v hlavni raze 54 mm(!), ktory sa kontakte s ohnom vznietil a pripravil mladika o zivot.
Nominovanym cislo 8 je Robert P. , ktory sa nepristojne choval na trznici v St.Louis. Ked mu predavac pohrozil policiou, Roberto si vrazil do ust hot dog a vykrocil zo stanku bez platenia. Privolana policia ho uz nasla lezat v bezvedomi. Kym sa privolanym zdravotnikom podarilo vytiahnut Robertovi z krku 20-centimetrovy parok z rozkom, stiho uz zomriet na nasledky udusenia.
Deviaty kandidat na Darwinovu cenu je (bol) pytliak Marino M., ktoremu sa podarilo skolit statneho jelena, stojaceho na majestatnej skale nad nim. Strelec prisiel okamzite o zivot po tom, ako mu zasiahnute zviera padlo na hlavu.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Vtipné obrázky

9639x

10784x

11667x

Vtipné videá