Dnes je 19.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 83 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čierny humor

Dopredu
Starý čln
V jednom rybarskem mestecku zili dva bratri - dvojcata. Jeden z nich byl zenaty urednik a druhy samotarsky rybar. Jednou v patek trinacteho se stalo, ze tomu zenatemu auto prejelo manzelku a tomu druhemu se potopila lod. A jedna stara pani takhle jde po meste, potka toho rybare a splete si ho s tim urednikem:
"Pane Jones, velmi s vami soucitim, je to velke nestesti, muselo vas to hodne ranit."
"Ale ne, nejak mi to netrapi. Stejne byla prohnila uz od sameho zacatku. Mela uplne sezvejkanej spodek, smrdela rybinou od prvniho dne. Vepredu mela docela velkou diru a vzadu zase osklivou prasklinu. Ta dira se porad zvetsovala, co jsem ji pouzival, nakonec uz se to skoro nedalo Ale dorazili ji ti ctyri chlapci ze sousedniho mesta, co se tady chteli nejak pobavit. Jsem jim ji pronajal, ale varoval jsem je, ze uz neni nic moc. Ale trvali na tom, ze to s ni zkusi. A ty blbce nenapadlo nic lepsiho, nez se tam zkusit narvat najednou. Ta namaha byla moc velka a tak praskla, rovnou uprostred."
No, a ta stara pani omdlela.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre