Dnes je 19.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 174 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Ženy

Dopredu
O ženskej podstate
Muzi zeny miluju. Teda vacsina. Zeny su, okrem toho ze uzasne, aj nepredvidatelne, tazko sa v nich vyznat a este tazsie najst navod, ako na ne. To, ze sa v zenach neda vyznat, vyvolava v muzoch tuzbu pochopit ich. Muz sa vzdy rad chyti sance, ze prave on bude tym vynimocnym, ktory spravi zenu stastnou. Uspokojit zenu je pre tych pravych muzov zivotnym cielom. Ale to sa im nepodari. Preco?
Zena nemoze byt spokojna. Nikdy a s nicim. To je zaklad jej existencie. A rozhodne je najmenej spokojna s muzmi okolo seba. Vacsina zien ma predstavu o tom, akeho muza chce. Ak ma to stastie, ze takeho najde, chvilku je pokoj. Ale iba dovtedy, kym jej nezacne nieco vadit.
Zena chce dobreho a starostliveho chlapa, ktory jej bude oporou. Az kym sa nezacne nudit. Vycita nic netusiacemu chudakovi, ze je s nim tolko zabavy ako na nedelnej kazni, ze jej neprinasa do zivota ziadne vzrusujuce prekvapenia a ze je cely nejaky suchoparny. A ona je este mlada, krasna a chce sa bavit. A ini muzi by preto urcite urobili viac. A tak zacne spekulovat.
Najde si divokeho, vzrusujuceho chlapika a ked ho uz ma, vadi jej, ze nie je dost zodpovedny. Neda sa na neho spolahnut, alebo beha za inymi. Ak vsak za inymi nebeha, a ani ony za nim, zacnu ju zase trapit pochybnosti, ci je jej hoden, ked ho ziadna ina nechce.
Chlapi nemozu pri takej zene nikdy vediet, ako jej vyhoviet, lebo to nevie ani ona sama. Ale znova a znovu sa o to pokusaju.
Ak jej muz zavola presne vtedy ked slubi, zacne mat pocit, ze na nej visi a je tym padom otravny. Ak jej muz nezavola, zacne vyvolavat ona jemu ahned mu aj vychrli na hlavu kopec vycitiek, ako ju strasne zanedbava a ze na nu vobec, ale vobec nemysli.
Ak je muz po financnej stranke priemerny, ale ziska si zenu uprimnou a horucou laskou, je tu pribeh ako z rozpravky. S tak isto rychlym koncom. Zena zisti, ze chce viac. Samozrejme nie lasky. Lebo zena nikdy nechce to, coho ma dost. Zachce sa jej niekoho bohateho. Ale ak ma bohateho, zacnu ju zozierat pochybnosti, ci svoje bohatstvo chrani len pre nu. A tak zacne snivat o romantickom princovi, ktory jej bude pisat zamilovane smsky.
A tak si najde muza, ktory jej splni vsetko co jej vidi na ociach. Chvilku je zase blahom cela bez seba. Kym nahodou z tohto muza nevylezie, ze by rad mal deti. Potom si zena vsugeruje, ze muz ziarli na jej karieru, ze z nej chce mat zienku domacu, priviazat ju k detom doma a sam behat po nociach po vonku. Tak zacne opat vymyslat. Ale nedajboze aby muz povedal, ze deti este nechce. To potom bude nezrele decko, ktore si chce len uzivat.
Ak si muz nespomenie na jej narodeniny, je to proste debil. Debil s amneziou. Ak jej vsak donesie kvety, a nie je, cistou nahodou ziadne vyrocie, narodeniny, meniny, Valentin, Den matiek, zien, deti, ci medzinarodnej tolerancie, zacne ho spovedat, ci si nahodou nieco nezehli, alebo netaji tajny romanik. Ak chce muz zene dat par hodin len pre nusamu, a vyjde si trebars na futbal, tak robi chybu. Ako moze dat prednost ocumovaniu toho blbeho pobehovania po travniku pred jej spolocnostou?! Ale ak bude muz stale so zenou, robi chybu tiez. Ved ziadna zena nepotrebuje amiesto muza psa vecne motajuceho sa za jej zadkom. No tak teraz uz len vyriesit dilemu, ktora z tychto chyb bude mensia.
Ak ma zena muza, ktoremu nerobi problem vyhoviet jej a prisposobit sa zmenam nalad, ci vikendoveho programu, tajne (alias pred svojimi kamoskami) ho nazyva rohozkou. Ak si chlap stoji za slovom, vie aj hlas zvysit a je tak typicky patriarchalne rozhodny a pri presviedcani bucha pastou po stole, ocari ju to. Ale len na chvilku. Kym sa nezacne opat stazovat, ze ju muz nechape, nema dost empatie, je neprisposobivy sebec a sprosty macho.
No a co potom? Nic. Zase len vankus premoceny od slz a vysoke ucty za telefon, ktorym obstastnovala svoje kamosky. A tie sa zmobilizuju a najdu jej liecitela zlomeneho srdca. Muza ktory si hlada skutocnu lasku. Poznate to, cesta zivotom lepsie ubieha dvom, laskou oklamany, osudom skusany. Typek, ktory sa zda taky romanticky, taky chapavy. Necha ho, aby sa na nu namotal, a potom ma chudak zas o dalsie sklamanie viac. Vsak ano, ona predsa nepotrebuje pocuvat jeho depresivne vylevy. A tak to skusi s chlapikom rodu hyperaktivnych, s ktorym bude stale zabava. Od snowboardovania, cez potapanie a paragliding, az po horucu postelovu gymnastiku s nim skusi vsetko. Chvilu je ako v tranze, chvilu ju to bavi. Az kym sa nezacne stazovat, ze je z tych vikendov s extra energetickym vydajom unavena. A tak opat zacne hladat niekoho pokojneho, spolahliveho. Chapaveho muza, ktory jej bude oporou...
Vzdy je nieco. Zeny maju proste okrem PMS aj neustaly pocit, ze im nieco chyba, ze ?to? nie je ono. A treba okamzite nieco zmenit. Najlepsie muza. A tak jedine, co moze muz urobit, je nic. Proste byt sam sebou, dat zo seba to najlepsie co dokaze,a fakt ze zena je zenou, jednoducho len zhlboka predychat. Raz sa predsa najde taka, ktorej ta chvilka spokojnosti vydrzi az do konca zivota. Minimalne toho muzovho.  
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

vlad:

Tina: som zena ale toto....fakt postreh.Ani som si to neuvedomila ze toto robime a jedenkrat tentokrat uznavam tento text dolu klobuk.

Mišo: perfektné !

ela: toto písal určite sebecký muž.... jedného takého mám doma a život s ním je hotová tragédia...