Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 131 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Ženy

Dopredu
Čo naozaj som?
Pan doktor, ziadam vas o zistenie, co vlastne som. Som zena alebo zviera? Ja sama to nedokazem posudit. Veci sa maju takto:
Rano vyletim z postele ako vtak, bezim do roboty ako zajac, som vyplasena ako sova, aby som do roboty neprisla neskoro. V robote driem ako vol. Veduci mi hovori "holubicka", zeny vsak o mne tvrdia, ze som pysna ako pav. Na obed som hladna ako vlk, v zavodnej jedalni varia ako pre prasce, ale porcie davaju ako pre vrabcov. Od obeda beham ako jelen, potom idem na schodzu, kde sedim ako sliepka a na vsetko prikyvujem ako osol. Po schodzi beham po nakupoch ako pes a nakupy taham ako somar. Doma upratujem, varim a beham ako srna, krakam pritom ako vrana, aj ked by som chcela spievat ako slavik. Potom pride manzel a pyta sa: "Tak co si uvarila, chrobacik?"
Ja odpoviem, ze este nic. On na to: "Tak co si cely den robila, ty hus? Kde si bola tak dlho, krava? Mas reci ako opica, ale pomala si ako slimak." To ma urazi a mlcim ako ryba. Potom zaleziem do postele a spim ako dudok. Takto to ide den co den. Hoci manzel hovori, ze som leniva ako vos, hubata ako straka..., som zo vsetkeho utahana ako kon, spotena ako mys, chuda ako koza a najradsej by som revala ako lev.
Tak povedzte, pan doktor, som zena, zviera alebo co???
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre