Dnes je 28.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 82 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Absurdity

Dopredu
Metalisti zachraňujú princeznú
Situace: V hradu hlidanem drakem je uveznena krasna prin-cezna. Tady je pribeh, jak to dopadne, kdyz tam dorazi ruzni metalisti co-by rytiri.
Power metal:
Metalista prijede na bilem jednorozci, unikne drakovi, zachraniprinceznu a pak se s ni miluje v kouzelnem lese.
Thrash metal:
Metalista prijede, bojuje s drakem, zachrani princeznu a osuka ji.
Heavy metal:
Metalista prijede na harleyi, zabije draka, da si par piv a osuka princeznu.

Folk metal:
Metalista prijede s prateli, kteri hraji na akordeony, vio-ly, fletny a spoustu dalsich podivnych nastroju, drak usne (z vseho toho tancovani). Pak vsichni odjedou.....bez princezny.
Viking metal:
Metalista pripluje na lodi, zabije draka svoji velkou seky-rou, stahne ho kuze a sni. Znasilni princeznu k smrti, ukradne jeji veci a pred odjezdem zapali hrad.
Death metal:
Metalista prijede, zabije draka, osuka princeznu, zabije ji a odjede.
Black metal:
Metalista dorazi o pulnoci, zabije draka a nabodne ho na kul pred hradem. Potom osuka princeznu do zadku, vypije jeji krev behem ritualu pred tim, nez ji zabije. Pak ji nabodne na kul vedle draka.
Gore metal:
Metalista prijede, zabije draka a rozhazi jeho vnitrnosti pred hradem, osuka princeznu a zabije ji. Potom ji znova osuka, rozpare bricho a sni jeji vnitrnosti. Potom to, co zbyde, osuka jeste jednou, spali mrtvolu a jeste jednou osuka.
Doom metal:
Metalista prijede, spatri jak je drak obrovsky, pomysli si, ze ho nemuze nikdy premoct, potom propadne depresim a spacha sebevrazdu. Drak ho sni a princeznu si da jako dezert. A to je konec smutneho pri-behu.
Progressive metal:
Metalista prijede s kytarou a zahraje 26 minutove solo. Drakon se z nudy zabije sam. Metalista dorazi do princezniny loznice, zahra-je dalsi solo s pouzitim vsech technik a melodii, ktere se naucil v po-slednim roce na konzervatori. Princezna utece a vyda se hledat heavy meta-listu.
Glam metal:
Metalista prijede, drak se zacne smat, kdyz uvidi jeho zjev a necha ho projit dovnitr. Pote, co vejde do hradu, ukradne princezne make up a zacne natirat hrad nadhernou ruzovou barvou.
Nu metal:
Metalista dorazi v Honde Civic a pokusi se bojovat s dra-kem. Jenze uhori, kdyz jeho debilni pytlovite obleceni chytne plamenem.
Redneck metal (Kabat, Alkehol...):
Prijedou, draka vozerou, poblejou a pak jdou pro vidle a kydat hnuj.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre