Dnes je 19.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 91 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Zamestnanie a práca

Dopredu
Nový zákonník práce
1) DNI, KED STE CHORI..
Uz viac nie sme ochotni akceptovat potvrdenku od lekara ako dokaz vasej choroby. Ak ste schopni dostat sa k lekarovi, ste schopni prist aj do prace.
2) CHIRURGIA
Operacie su odteraz zakazane. Pokial ste u nas zamestnani, potrebujete vsetky svoje organy. Nemali by ste uvazovat nad ostranenim cokohokolvek. Prijali sme vas celeho (neporuseneho). Nechat si nieco odstranit znamena porusenie pracovnej discipliny.
3) VOLNE DNI
Kazdy zamestnanec ma narok na 104 volnych dni za rok. Budu sa nazyvat soboty a nedele.
4) UMRTIE V RODINE
Uvedene nie je dovodom absencie v praci. Nie je nic, co by ste mohli spravit pre svojich priatelov alebo pribuznych. Musi byt vyvinuta akakolvek snaha, aby sa zabezpecilo, ze na obrad pridu nezamestnani clenovia rodiny. Vo vynimocnych pripadoch, ked je ucast zamestnanca nevyhnutna, pohreb by mal byt naplanovany na neskore popoludnie. Budeme radi, ak zostanete pracovat pocas obednej prestavky a potom odite o hodinu skor, samozrejme za predpokladu, ze podiel vasej prace bol vykonany.
5) ABSENCIA Z DOVODU VLASTNEHO UMRTIA
Toto bude akceptovane ako ospravedlnenie. Pozadujeme vsak upozornenie prinajmensom dva tyzdne vopred; ste totiz povinni zaskolit svojho nahradnika.
6) NAVSTEVA TOALETY
Prilis vela casu sa travi na toaletach. V buducnosti sa budeme riadit postupom chodenia na toalety podla abecedneho poradia. Napriklad: vsetci zamestnanci, ktorych meno zacina na A, pojdu na toaletu medzi 8.00 a 8.20, zamestnanci s menom zacinajucim na B medzi 8.20 a 8.40 atd. Ak nie ste schopni ist v pridelenom case, budete musiet pockat do nasledujuceho dna, kym pride na vas rad. V naliehavych pripadoch je mozne vymenit si "casenku" so spolupracovnikom. Veduci oboch zamestnancov musia schvalit tuto vymenu pisomne. Okrem toho je odteraz stanoveny 3 minutovy limit straveny na toaletach. Po uplynuti troch muinut sa ozve alarm, toaletny papier bude vtiahnuty dnu a dvere sa otvoria.
7) PRESTAVKA NA OBED
Chudi ludia dostanu na obed 1 hodinu, kedze potrebuju jest viac na to, aby vyzerali zdravsie; ludia s primeranou vahou dostanu na obed 30 minut, aby si udrzali svoju priemernu postavu. Tucni ludia dostanu na obed 5 minut, co im uplne staci na vypitie "Slim Fast" a prehltnutie odtucnovacej tabletky.
8) KODEX OBLIEKANIA
Odporuca sa aby ste chodili do zamestnania obleceni primerane k vasmu platu. Ak vas uvidime v znackovych teniskach alebo obleceni, budeme z toho usudzovat, ze ste na tom financne dobre a nepotrebujete zvysenie platu.
Dakujeme vam za lojalitu voci nasej spolocnosti. Sme tu na to, aby sme zabezpecili pozitivne zamestnanecke ovzdusie. Preto akekolvek otazky, komentare, zaujmy, staznosti, nezdary, podrazdenia, podozrenia, poziadavky, obvinenia, ocakavania, zdesenia alebo navrhy by mali byt smerovane inde.
Prajeme vam prijemny den.
Manazment
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre