Dnes je 28.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 55 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Počítače a technika

Dopredu
Reťazové maily
Ahoj, volam sa Riso. Trpim na niekolko velmi zriedkavych, ale samozrejme smrtelnych chorob, zle znamky a vysledky na skusach, extremne panenstvo, strach z unosu mimozemstanmi a popravou analnymi elektrosokmi, lebo som asi 50 miliard retazovych mailov neposlal dalej. Retazove listy od ludi, ktori naozaj veria, ze ked ich poslu dalej, tak to male chuda dievcatko v Arkansase, ktore sa narodilo s prsiami na cele, dostane dostatok penazi na operaciu, ktora jej zachrani zivot, prave vcas, skor ako jej pripad rodicia predaju do talk show. Naozaj veris, ze Bill Gates tebe a kazdemu, kto jeho mail posle dalej da 100 dolarov? Mas pravdu, aj ja tomu verim... Aby som uviedol veci na pravu mieru. Mozno sa velky zly skriatok z retazoveho mailu v noci vplizi do mojej spalne a znasilni ma. Poondi ma za to, ze som prerusil tento retazovy mail, ktory zacal v roku 5 nasho letopoctu nejakym rytierom kriziakom, ktory utiekol z väzenia a priniesol ho do Europy, a ak list nebude preruseny do roku 2800, dostane sa do guinesovej knihy rekordov. A tu su tri najoblubenejsie maily:

RETAZOVY LIST C. 1:
Ahoj, posuvaj tento mail dolu a zelaj si nieco


skroluj dalej




nie, toto si nezelaj



skroluj dalej



nie, ani toto - ty maly prasak




skroluj dalej




skroluj dalej




atd.

Hahaha

Ak tento list pocas najblizsich 5 sekund neposles dalsim 5096 ludom, potom ta znasilni jednonoha lesbicka namornicka a zhodi ta z mrakodrapu do suda s dechtom. A to je pravda! lebo: TENTO list nie je ako vsetky ostatne. TENTO tu je PRAVDIVY!



RETAZOVY LIST C.2:
Ahoj, dakujem, ze si si nasiel cas citat tento list. Vies, v Baklaliviatatlaglooshen zije maly chlapec, ktory nema ziadne ruky, rodicov ani pohlavne organy a usi na zadku. Zivot tohto chlapca moze byt zachraneny, lebo za kazdy krat, ked tento mail bude poslany dalej, AOL, Nextra, Profinet a Slovenske telekomunikacie daju 10 centov na "konto pre maleho hladujuceho bezrukeho sirotu bez pohlavnych organov s usami na riti z Baklaliviatatlaglooshen". Automaticky! Celkom dobrovolne! Ach ano, nezabudni, nemame absolutne ziadne nastroje ani sposob, ako spocitat poslane maily. Cely tento mail je jedno sproste o**bavanie. Takze, pokracuj. Posli tento mail 5 ludom v najblizsich 47 sekundach.



RETAZOVY LIST C.3:
Caute vsetci! Tento retazovy mail sa siri od roku 897. Je to neuveritelne, lebo vtedy este neexistoval mail. A takto to funguje: Posli tento mail v najblizsich 7 minutach 15.067 ludom, o ktorych si myslis, ze by ho mohli potrebovat, lebo:
- cudny hororovy scenar c.1: Nebudes mat sex tyzden
- este cudnejsi hororovy scenar c.2: Nebudes mat sex rok
- este ovela cudnejsi hororovy scenar c.3: Nebudes mat sex uz nikdy !


Ak dostavas retazove listy, ktore sa ti vyhrazaju ze budes v pohode a stastny ak ..., zmaz ich. Ak su aspon vtipne, posli ich dalej ludom, o ktorych si myslis, ze zdielaju tvoj zmysel pre humor. Neser dalsich ludi tym, a to myslim hlavne mna, ze im vyrabas zle svedomie kvoli typkovi choremu na lepru v Botswane, ktory navyse nema zuby a je uz 27 rokov priviazany na chrbte mrtveho slona a jeho jedina sanca na prezitie je forward tohto mailu lebo inak na jeho zahradku padne raketa letiaca na mesiac.


Dik.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Kiki: https://enmoney.xyz/5414489912409/

Vtipné obrázky

Vtipné videá