Dnes je 16.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 89 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Muži versus ženy

Dopredu
Ako na ženy
Nesľubujeme, že im vďaka tomu dokonale porozumiete, ale určite vám náš zoznam uľahčí život s nimi.
1. Ženy sa stále nad niečím trápia a vždy si nájdu nejaký problém. Najčastejšie sme to my. Okrem toho ich v kuse sužuje zdravie - majú migrény, mykózy, PMS, blbý tlak... Nech to vyzerá akokoľvek zle, buďte
pokojní. Štatisticky nás s istotou prežijú.
2. Na prvom rande si žena nikdy neobjedná to, na čo má naozaj chuť. Dá si malý Caesar, šalát bez pečiva, ale bude omdlievať od závisti nad vaším medium stejkom s hranolčekmi.

3. Ak vám partnerka hovorí o problémoch v práci, s rodičmi, s kamoškou, s čímkoľvek, väčšinou nečaká, že jej poradíte riešenie. Celkom stačí, keď ju vypočujete. Úľava?

4. Pobozkajte ju najneskôr na druhom rande. Inak si bude myslieť, že nemáte záujem a ocitnete sa v kategórii kamoš, alebo homoš.

5. Keď odbehnete v podniku na toaletu obaja naraz, na sto percent tam bude trikrát dlhšie ako vy. Máte päť minút k dobru na veselý flirt s čašníčkou.

6. Na záchodovú dosku si naozaj sadne len doma alebo v päťhviezdičkovom hoteli. Všade inde levituje v zjazdárskom postoji.

7. Zakaždým zje zhruba polovicu rúžu či lesku, čo si nanesie na pery. Za rok tak zmastí priemerne dve balenia nejedlej farebnej zmesi.

8. Dve z troch žien si pravidelne farbia vlasy. Často takmer identickou farbou, akú majú od prírody. Nepýtajte sa prečo.

9. Väčšina žien zarastá na tých istých miestach ako my, aj keď nie s takou intenzitou, našťastie. Majú však svoje sofistikované metódy, ako sa porastu zbavovať.

10. Prvýkrát sa s vami pomiluje až po tom, čo si dôkladne oholí nohy a "bobra" vydepiluje na malého úhľadného "plcha". (Pre istotu to takmer každá robí už pred prvým rande, aj keď väčšina vám dá až po treťom.)

11. Krátko nato, čo vy pred ňou začnete púšťať vetry, prestane byť s holením pred sexom taká dôsledná.

12. Ak sa dá zrazu bez varovania ostrihať nakrátko, máte to u nej zrátané.

13. Každá žena nabetón zmení účes a nakúpi si kopu nových handier, hneď ako sa rozídete.

14. Niekde v gýčovitej truhlici alebo hracej skrinke má odložené všetky fotky, listy a iné memorabílie od svojich predchádzajúcich frajerov.

15. Niektoré raz za čas, iné pravidelne prevetrávajú vaše vrecká, šuplíky, mobil či počítač a hľadajú stopy po iných ženách.Nie vždy ich ženie podozrenie, často je to len nepotlačiteľná ženská zvedavosť.

16. Ak má fakt podozrenie, že ju podvádzate, je schopná vás špehovať, vyzvedať sa, liezť vám do pošty. Tie strelenejšie vás budú sledovať v prezlečení, tie bohatšie na vás možno pošlú súkromné očko.

17. Minimálne jedna jej kamarátka by sa s vami chcela vyspať.

18. Aj vy máte aspoň jedného kamoša, s ktorým by si dala povedať. Tak bacha, "kamarád taky rád"...

19. Pekná baba chodí so škaredou kamarátkou, aby si pripadala ešte atraktívnejšia. Škaredá baba chodí s peknou kamarátkou, aby pozbierala, čo ostane.

20. Pozor na ženské, ktoré nemajú žiadne kamarátky. Sú divné a po čase neznesiteľné.

21. Ak si chcete byť istý, že večer bude sex, len tak mimochodom jej porozprávajte, ako s vami dnes flirtovala nejaká atraktívna kozatá cica z ofisu. U 68 % to zaberá.

22. Keď si vyrazíte niekam bez nej, zavolajte okolo desiatej (skôr než začne byť ona nervózna a vy opitý) a zaklamte, že vám chýba. Ona zaspí ako batoľa a vy to môžete pokojne roztočiť. Keď sa nadránom priplazíte domov, nikto vás nebude čakať s výrazom pitbula a s rukami v bok.

23. Každá rozumná žena vám potvrdí, že úprimnosť a pravdovravnosť nie je vždy najlepšia voľba.

24. To, že máte veľký penis, neznamená, že sa môžete vykašľať na predohru.

25. Hrúbka je dôležitejšia než dĺžka.

26. S erotogénnymi zónami zaobchádzajte opatrne. Klitoris nie je žuvačka a bradavky nie sú štuple od vína.

27. Nikdy presne nezistíte, koľko mužov mala pred vami. Väčšina povie, že päť. Priemerne to znamená, že dvanásť.

28. Keď ženy ovulujú, dávajú prednosť drsným mačom a príležitostnému sexu.

29. Riziko nechceného tehotenstva je pri sexe na jednu noc oveľa vyššie, lebo ženy sú naň náchylné práve v dňoch, keď sú najplodnejšie.

30. Viete, čo ženy v posteli naozaj potrebujú? Dobrý paplón. V noci je im zima viac ako nám.

31. Na jedného muža, ktorého miluje, priemerne využije desať iných. Ak ste jej už nainštalovali počítač, zariadili opravu auta, vyniesli klavír na šieste poschodie a stále ste sa nedostali do spálne, ste len jeden z tých desiatich.

32. Každá tvrdí, že ju najviac potešia malé romantické drobnosti. Každú naozaj poteší šperk alebo kožuch.

33. Ženy majú rady prekvapenia (kvety, večera pri sviečkach, rekonštrukčné práce v domácnosti, šperk alebo kožuch). Väčšina z nich prirodzene očakáva, že ich prekvapíte raz za mesiac, inak sú z toho rozčarované, mrzuté a vy netušíte prečo, lebo ste nič nespravili. Veď práve.

34. Nikdy vám nepovie pravdu, koľko v skutočnosti stáli tie bohovské čižmičky a koľko dáva mesačne na gebuziny, ktorých má plnú kúpeľňu. K tomu, čo povie, si prirátajte 40 až 100 % a ste blízko reálu

35. Ste na blondínky? Tak si rýchlo užívajte. Podľa všetkého o 200 rokov celkom vyhynú.

36. Priemerne dve jej najlepšie kamarátky vedia o vás všetko. Aj to, akú polohu máte najradšej, či bol jej orgazmus včera pravý a či vám smrdia nohy.

37. Ak ju chcete udržať vo vare, nenechávajte si pri sexe ponožky. Vášeň a ponožky idú k sebe ako čerešne s kečupom

38. Mokrá podlaha v kúpeľni, vlhký uterák na zemi, chlpy vo vani a záchodová doska hore vytočia každú jednu do nepríčetnosti.

39. Aspoň raz za čas ju nechajte vybrať film, ktorý si spolu pozriete, a zdržte sa komentárov. Nezabije vás to.

40. Ak ju necháte vyhrať v nejakej nenáročnej športovej disciplíne, takmer určite si večer užijete skvelý sex.

41. Nerobte si blahé nádeje. Prenosy z play off extraligy pre ňu nikdy nebudú zaujímavé. Aj keď počas hokejových majstrovstiev sveta nosí tričko s dvojkrížom a fandí ako divá.

42. Vždy bude chcieť, aby ste šoférovali vy. Aj keď pôjdete jej autom.

43. Vždy chce veriť, že to, čo hovoríte, je pravda.

44. Vždy keď klamete, príde na to.

45. Vždy keď pred ňou niečo tajíte, prevalí sa to.

46. Zakaždým uverí, že ste sa zmenili a že sa to už nestane. Je až zázračne nepoučiteľná.

47. Väčšina žien potrebuje k životu latentné napätie. Z času na čas sa prosto potrebuje ofučať, vyštekať alebo vykričať a vy nikdy nebudete vedieť, kedy si nabehnete rovno na vidly. Bude vás buzerovať za niečo, čím ste ju naštvali pred sto rokmi, za to, čo ste urobili, za to, čo ste neurobili, za to, čo sa chystáte urobiť, aj za to, o čom si myslí, že sa chystáte urobiť.

48. Nech sa pohádate akokoľvek a pre čokoľvek, vždy bude od vás čakať, že VY sa ospravedlníte.

49. Najjednoduchší spôsob, ako mať svätý pokoj, je dať jej vždy zapravdu.

50. Sem-tam doneste fľašu lepšieho vína a tvárte sa, že romantický večer a hĺbavé rozhovory s ňou vás strašne berú. Aspoň na pár dní prestane mať pri vás ten trpiteľský výraz a nebude sa na nič sťažovať.

51. Ak náhodou stretnete takú, čo tvrdí, že aj jej ide iba o sex a pobavenie, vezmite jed na to, že skôr či neskôr sa do vás zamiluje a začne robiť scény.

52. Každá štvrtá sníva o milovaní s inou ženou. Vaše šance, že to raz aj uskutoční a prizve vás k tomu, sú však mizerné.

53. Keď sa s vami nechce milovať, nie je to vždy preto, že nemá chuť. Často je to preto, že si pripadá tučná, málo atraktívna alebo nemá oholené nohy.

54. Podľa štatistík online zoznamiek je ideálny muž vysoký, má hnedé vlasy a modré oči.

55. Každá chce, aby bol muž voňavý, dobre oblečený, citlivý, nežný a chápavý. A aby nemal problém dať niekomu do držky na obranu jej cti.

56. Používajte antiperspirant, hoľte si podpazušie aj džungľu v trenírkach, používajte hydratačný krém, ale nikdy netrávte v kúpeľni a pred zrkadlom viac času ako ona.

57. Likvidácia hmyzu, plašenie hlodavcov, zakladanie ohňa a práca s príklepovou vŕtačkou budú vždy patriť pod vaše kompetencie.

58. Mali by ste zvládať valčík i latino a vedieť ju viesť. Ženy sú presvedčené, že dobrý tanečník je aj dobrý milenec.

59. Nepodceňujte bozkávanie. Je pre ne mimoriadne dôležité. Pomaly a nežne, drsne a vášnivo... sledujte atmosféru a reč jej tela. Je mylný názor, že po tom netúžia. Túžia po tom viac, ako po sexe. Ak ju nebozkávaš, nikdy ti nič nepovie, ale mysí si, že ti na nej niečo vadí a je z toho nešťastná. S najväčšou pravdepodobnosťou si na toto nájdu niekoho lepšieho. Pozor aby ievča nevletelo do iného náručia...

60. O bývalých frajerkách hovorte minimálne, vždy s rešpektom, nikdy vulgárne a nikdy ich nespomínajte v súvislosti so sexom.

61. Po prvom sexe chce 18 % počuť "Bola si skvelá". 82 % chce počuť "Kedy ťa zas uvidím?"

62. 23 % čitateľov pánskych magazínov tvoria ženy.

63. Všetky broja za rovnosť šancí a chcú zarábať toľko ako my. Takmer všetky čakajú, že budete na prvom, druhom i dvadsiatom treťom rande platiť vy.

64. Chcete urobiť dobrý dojem pri prvej návšteve u vás? Majte čistú kúpeľňu a umytý záchod s doskou dolu!

65. Sériové vrahyne najčastejšie fičia na otrave jedom.

66. Ostatné vraždia väčšinou náhle v afekte a zväčša kuchynským náčiním. Nožom, panvicou, sekáčikom na ľad... Keď to s niečím fakt prestrelíte, neostávajte s ňou sám v kuchyni!
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

david: ahoj neviem komu pisem ale ja sice som stretol nekoho kto sa mi paci a neviem ako reagovat prosim pomoste ket to vi viete

Marie: Pravda, pravda, nic než pravda i s těmi drobnými individuálními odchylkami

Vtipné obrázky

Vtipné videá