Dnes je 19.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 94 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

10895x

14448x

Vtipné texty

Téma: Erotika

Dopredu
Poučenie pre nevesty z r.1894
Rady a pokyny pro mladou nevestu, kterak se chovati a jak zachazeti s intimnimi a osobnimi vztahy ve svazku manzelskem ku prospechu nezrusitelnosti teto pozehnane svatosti a pro slavu bozi
Autor: Napsala Ruth Smythersova, milovana zena reverenda L. D. Smytherse, pastora arkadicke metodisticke cirkve, pri vyrocnim regionalnim shromazdeni.
Vydano leta pane 1894.
Pro citlivou mladou zenu, ktere se dostalo radneho vychovani, jest svatebni den paradoxne dnem nejstastnejsim i nejdesivejsim zaroven.
Kladnym okamzikem jest svatba sama o sobe, kdy je nevesta stredem pozornosti a odehrava se krasny, Bohem pozehnany ceremonial, ktery symbolizuje jeji triumf nad muzem, ktereho si k sobe pripoutala, aby vyplnoval vsechny jeji tuzby po zbytek zivota pozemskeho.
Zapornou chvili jest pak svatebni noc, kdy se nevesta musi vykoupiti tak rikajic tim, ze bude poprve celiti hruze sexualni zkusenosti.
Za techto okolnosti poslyste, draha ctenarko, sokujici pravdu. Nektere zeny ocekavaji zkousku ohnem o svatebni noci s radosti. Takovych pocitu se vyvarujme! Sobecky a telesne zalozeny manzel muze lehce takoveho nevestina smysleni zneuziti. Nikdy by nemelo upadnouti v zapomneni jedno zasadni pravidlo manzelstvi: davati se musi pomalu, zridkakdy, a hlavne s nechuti.
Jinak by se mohlo prihoditi, ze manzelstvi stane se prostorem pro ukajeni zivocisnych tuzeb. Na druhou stranu, utlacovani nevesty nemusi vzdy zachazeti do krajnosti. Ackoli jest sex v tom nejlepsim pripade odporny a v nejhorsim pripade bezbozny, bolestivy a ponizujici zazitek, musi se pretrpeti, a zeny tak cini jiz od pocatku veku. Odmenou budiz jim svatost monogamniho domova a deti, jez touto cestou vznikaji. Pro nevestu je ve vetsine pripadu zbytecne braniti se zenichovym zapocinanim sexualniho aktu. Idealnim manzelem by byl ten, kdo by k sve zene pristoupil pouze na jeji vlastni zadost a pouze z duvodu zploditi potomstva. Takove jemnosti a nesobeckosti vsak od prumerneho muze ocekavati nelze. Vetsina muzu, pokud nezije v sebezapreni, bude sex vymahati temer denne. Moudra nevesta statecne protrpi nejvyse dva sexualni zazitky tydne v prvnich mesicich manzelstvi a postupem casu by se mela vsemi moznymi zpusoby snaziti, aby se cetnost snizovala. V tomto ohledu se pouziti da predstirana nemoc, ospalost i bo esti hlavy. S uspechem se setkavaji take vecerni hadky, korpeni, popichovani, sekyrovani a hastereni zhruba hodinu predtim, kdy obvykle zapocina svadeni. Chytre zeny maji vzdy v zasobe novou a lepsi metodu, jak odmitnouti a odraditi manzela s jeho milostnymi navrhy. Dobra manzelka muze cekat, ze do konce prvniho roku manzelstvi se ji podari snizit castost intimnich sblizeni na jedno tydne a do konce pateho roku svazku manzelskeho na jedno mesicne.
Mnoha zenam se podarilo do desateho vyroci snatku poroditi deti vsechny a dociliti uplneho ukonceni sexualniho vztahu se svym manzelem. V tomto obdobi se mohou spolehnout, ze laska k detem a spolecensky natlak jejich muze doma udrzi. Tak jako si moudra nevesta vzdy vi rady, jak udrzeti cetnost pohlavnich styku co nejnize, stejnou pozornost musi venovati take tomu, aby to byla ona, kdo ridi druh a stupen styku. Vetsina muzu jest od prirody spise perverzni, a kdyz zena vyjde i jen pul kroku vstric, muze to znamenati prival nejodpornejsich vymyslu jeho. Treba, mimo jine, provozovati normalni sex v nenormalnich polohach, dotykati se zenina tela usty a sve odporne vzrusene telo nastavovati k ustum sve zeny. Kdyz jest muz odmitan, zacnou se projevovati nechutne muzske zvyky, ke kterym jest v takove situaci kazdy manzel nachylny. Mluvi o sexu, cte pribehy o sexu, je casto nahy, prohlizi si fotografie nebo kresbyznazornujici nebo pripominajici sex.
Moudra nevesta nikdy nedovoli, aby jeji muz videl jeji telo neoblecene, a nikdy nedopusti, aby on ukazoval sve vysvlecene telo ji. Pokud se sexu nejde vyhnouti, jest nezbytno, aby se provozoval v naproste tme. Spousta zen povazuje za rozumne a uzitecne nosit silnou bavlnenou nocni kosili a manzela oblekat do radneho pyzama. Nocni ubory si manzele obleknou kazdy v jinem pokoji a pri pohlavnim aktu si je nemusi svlekati, tudiz dojde k odhaleni co nejmensiho kousku nahych tel. Ve chvili, kdy ma nevesta oblecenu kosili a zhasla uz vsechna svetla, postavi se tise k posteli a ocekava sveho zenicha. Ten kdyz tapave vstoupi do mistnosti, nemela by zena vydavati zadneho zvuku, nebot by tomu mohl porozumeti jako povzbuzeni. Mela by ho nechat tapati ve tme.Vzdy jest nadeje, ze treba zakopne a zpusobi si male zraneni, ktereho by zena mohla vyuziti jako vymluvy a odepriti mu pohlavni styk. Kdyz ji najde, mela by manzelka lezeti co nejtoporneji. Jakykoli telesny pohyb z jeji strany by si mohl optimisticky manzel vyloziti jako vzruseni sexualni.
Pokud se ji chysta polibiti na rty, staci, kdyz trochu stoci hlavu, a jeho polibek skonci nekde na tvari. Pokud seji chysta polibiti na ruku, mela by ji sevrit v pest. Pokud ji nadzvedne nocni kosili a pokusi se ji polibit kdekoli jinde, mela by si ji okamzite stahnouti, kam patri, a vyskociti z postele se slovy, ze ji priroda vola tam, kam musi i kral. Tohle urcite potlaci jeho touhu libati zakazana uzemi.
Kdyz se manzel snazi zenu svesti necudnymi recmi, vymysli si zena nejakou nesexualni a trivialni otazku, kterou mu znicehonic polozi. Jakmile na ni muz odpovi, mela by udrzovati konversaci na ono tema, i kdyby bylo sebenicotnejsi.
Nakonec manzel pochopi, ze kdyz vyzaduje pohlavni styk, musi v tom pokracovati jen bez milostnych prikras. Moudra zena si nenecha vyhrnouti nocni kosili dale nez k pasu a dovoli nejvyse, aby si muz rozepl poklopec u pyzama, aby mohlo dojiti ke spojeni. Manzelka je po celou dobu, co on funi a vzdycha, uplne tise nebo si bruci neco o domacich pracich. A hlavne musi lezeti uplne nehybne a nikdy, za zadnych okolnosti nezamruci ani nezastena, dokud styk neskonci. Hned, jakmile muz dokonci pohlavni akt, zacne ho moudra zena sekyrovati stran drobnych uloh, ktere si preje, aby rano vykonal. Spouste muzu prinasi nejvetsi sexualni uspokojeni prave to poklidne konecne vycerpani tesne po pohlavnim aktu, a tak je pro zenu nutno zajistiti, aby v takove chvili nenastal okamzik klidu, ktery by si manzel vychutnal. Jinak by mu to mohlo dodati odvahy, aby se znovu pokusil o pohlavni sblizeni. Manzelka muze byt rada za jednu povzbudivou skutecnost. Cely zivot jejiho muze vychovavala skola, cirkev, jeho rodina a spolecnost okolo nej k pocitu viny pro jeho pohlavni touhy. Prichazi tedy ve svazek manzelsky kajicne a studem zahalen, uz napul premozen a zdolan. A moudra zena se chopi takove vyhody a pozvolna sleduje svuj cil: nejdrive omezovani ve svuj prospech a pote sveho manzela uplne oprosti od sexualniho vyjadrovani.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

SD:

Vtipné obrázky

10299x

15244x

Vtipné videá